Over Sjette

Mijn naam is Isabel (34 jaar) en ik ben een creatieve jonge vrouw, die graag haar kennis rond haken en breien wil delen met even gepassioneerde handwerkers. Door af en toe plat op mijn bek te gaan, wil ik niet alleen anderen een duwtje in de rug geven om het beter te doen. Maar ook mijn werkjes aan de buitenwereld tonen.

Heb je vragen, of zit je met een situatie die je niet opgelost krijgt? Je kan me bereiken op isabeldecombel@gmail.com. Stuur gerust een berichtje of foto’s. Dan help ik je een handje.

Sjette staat voor

Blogposts

Mijn eerste breiwerk

Tijdens het sorteren van mijn wol, heb ik iets gevonden: mijn allereerste breiwerk. En raar maar waar, ik vroeg me eigenlijk al een tijdje af wat er mee gebeurd was.

Lees meer

Breien is goed voor je

We kunnen het er allemaal over een zijn. Breien is goed voor ons. Er zijn zoveel voordelen dat je niet anders kan dan beginnen met breien. Plezier hebben, iets unieks maken, genieten, mensen ontmoeten, bijleren, een therapeutische werking en je fijne motoriek verbeteren zijn er een paar van.

Lees meer

Hoe het idee groeide om een blog te beginnen rond breien en haken.

Na ongeveer twee maanden was mijn trui eindelijk af. Ik keek er zo naar uit. Ongelofelijk, eindelijk is die klaar, joepie. Na een paar keer dragen, was ik de trui. En die is nu volledig uitgerokken. Ik was er kapot van. Ik hoop om met deze blog een steun te kunnen zijn voor jou. Zodat…

Lees meer

Wie staat er achter Sjette

Hallo, ik ben Isabel en welkom op mijn blog. Laat ik mezelf eventjes voorstellen. Ik ben een jonge vrouw van 31 jaar en werk voor Decat Energy Technics als klantenbegeleidster voor projecten. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd als Interieurvormgeefster. Creatief zijn, zit dus bij mij een beetje in het bloed. Ik woon in het…

Lees meer