Over Sjette

Wie staat er achter Sjette

Hallo, ik ben Isabel en welkom op mijn blog. Laat ik mezelf eventjes voorstellen.

Ik ben een jonge vrouw van 31 jaar en werk voor Decat Energy Technics als klantenbegeleidster voor projecten. 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd als Interieurvormgeefster. Creatief zijn, zit dus bij mij een beetje in het bloed. Ik woon in het gezellige dorpje Lo in West-Vlaanderen, waar ik een oud rijhuis aan het renoveren ben.

Een grote passie, naast milieuzorg, is handwerk. Vooral in alles wat te maken heeft met breien, haken, kan ik wegdromen in de magische wereld van wol. Er zijn eindeloos veel creatieve projecten die ik nog wil uitwerken. En dat is heel uiteenlopend: van interieurspullen en decoratie tot kledij en van alles en nog wat. Ik speel al langer met het idee om deze werken te kunnen verkopen, maar dat lukt me nog niet. Ik zit een beetje vast op het concept. Dus start ik maar eerst met deze blog.

Ik wil graag mijn kennis rond haken en breien met je delen. Ook al brei ik al 20 jaar en haak ik al 9 jaar, soms is dat nog met vallen en opstaan. Door jou te helpen, probeer ik zelf ook te groeien. Maar vooral wil ik dat je mooier handwerk kan maken en kan leren uit de fouten die ik maak.

Je kan hier nieuws verwachten over mijn inspiratiebronnen en nieuwe werkjes die daar uit volgen. Maar ook basiskennis, tips en trucs en handige weetjes. En berichten over soorten wol, soorten steken en nieuwe trends zullen ook te zien zijn. Elke week zal ik proberen iets nieuws te vermelden, dus kom gerust nog eens langs.

Heb je vragen of opmerkingen? Die zijn meer dan welkom. Wil je graag een eindresultaat delen? Dat mag zeker ook. Ik kan deze altijd behandelen in een nieuwe post, dus laat je maar gaan.

Tot binnenkort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.