Home

Mijn naam is Isabel (31 jaar) en ik ben een creatieve jonge vrouw, die graag haar kennis rond haken en breien wil delen met even gepassioneerde handwerkers. Door af en toe plat op mijn bek te gaan, wil ik niet alleen anderen een duwtje in de rug geven om het beter te doen. Maar ook mijn werkjes aan de buitenwereld tonen.

Heb je vragen, of zit je met een situatie die je niet opgelost krijgt? Je kan me bereiken op isabeldecombel@gmail.com. Stuur gerust een berichtje of foto’s. Dan help ik je een handje.

In Japan hebben ze een levensfilosofie dat wabi sabi heet. Het is een manier waarop je dingen bekijkt. Het gaat over de schoonheid van imperfectie, het niet compleet zijn en de kracht van vergankelijkheid.

Bericht: Het juiste patroon kiezen

Het is voor mij belangrijk om te weten welke impact de verschillende soorten wol hebben, dus wil ik een doordachte keuze maken. Ik wil met respect voor het milieu en dieren mijn creaties maken.

Bericht: Soorten wol

Het doel is om fouten zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. En liefst zonder volledig te herbeginnen, als het eventjes kan.

Bericht: Eerste fouten

Contact

Dit vind je misschien ook leuk