Inspiratie

Klaar voor de zomer

De dagen worden stilletjes aan langer en warmer (ondanks de koude wind van de voorbije dagen). We krijgen meer en meer het gevoel om lichte dingen voor de zomer te breien. Frisse lichte kleuren, zacht katoen en dun garen nodigen ons uit. Wat wil een brei(st)er nog meer? Daarom heb ik deze week een paar zomerse patronen die ik graag met je zou willen delen. Ik weet het. Het is nog maar net lente. Maar als je nu start, zijn ze helemaal klaar en kan je er mee pronken tijdens de zomer.

Dingley Dell (door Isabell Kraemer)

Toen ik door de patronen van Isabell Kraemer aan het zoeken was naar Yume, kwam ik deze tegen. En ik heb ze onmiddellijk om mijn te maken lijst gezet. Ik weet niet wat het is, maar ik ben zot van dit patroon. Het is gewoon af. Dit wil ik maken.

Striped Top (door Tatsiana Kupryianchyk)

Dit patroon kwam ik tegen toen ik vorig jaar wol uitkoos voor Black Friday. Net als het vorige patroon staat deze nu ook op mijn lijst. Hier zijn het zeker de strepen die het hem doen. Ik wil het zelfs maken in de kleuren op de foto. Zo prachtig vind ik het.

Olive Basket (door Amy Miller)

Maar sommige dagen kunnen nog wat fris zijn. Deze cardigan is ideaal voor deze dagen. Oranje en geel zijn nu niet echt mijn favoriete kleuren, maar ik zou het bij dit patroon toch misschien willen proberen. Dit model drapeert geweldig en ziet er zo goed uit. Zeker op mijn te maken lijstje.

The Shift Cowl (door Andrea Mowry)

Deze cowl laat je schitteren en lekker cosy voelen. De frisse wind houd je niet langer tegen. Ik hou vooral van de patronen van Andrea, omdat ze zo goed is met kleurencombinaties. Met slechts 3 kleuren en verschillende mozaïeksegmenten is dit een absolutie must have. Ik kan niet wachten.

SoxxLook No 04 (door Kerstin Balke)

De sokkenkriebel is weer aan het opkomen. Ik ben niet echt zo’n fan van sokken breien, maar sinds kort heb ik er echt weer zin in. Door de fijne sokkenwol is dit een ideaal zomerproject. En alle sokkenpatronen van Kerstin zijn zo mooi.

Hopelijk wordt het een hele lange lente. Misschien dat ik dan genoeg tijd zou hebben om ze allemaal te maken. Want ze zijn een voor een oogverblindend mooi. Maar toch misschien eerst Yume (patroon van Isabell Kraemer) afwerken. Welke zet jij eerst op je lijstje?

Bronnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.